Sähköisesti nostettava runko ja vapaa pöytälevyn valintamahdollisuus.

Smart Desk — Sähköisesti säädettävät uudenaikaiset työpöydät

Uudenaikaisuus ja työn ergonomia.
Smart Desk™-linja.

Sähköisesti säädettävien työpöytiemme linja on vastaus uusimpiin toimistoympäristön trendeihin.

Smart Desk kokoelma on sähköisesti ja manuaalisesti säädettävät työpöydät. Ohjausvaihtoehdossa kosketuspaneelin avulla käyttäjä voi nopeasti ja sujuvasti säätää minkä tahansa korkeuden tai käyttää aiemmin ohjelmoituja neljää suosikkikorkeuden asetusta.

Työpöydät tarjoamme yksittäisenä versiona tai kaksinkertaisena F2F-versiona. Molempien vaihtoehtojen työpöytiä käytetään pysyvinä työpisteinä, kokouksen pitopaikkoina tai ns. ”Hot Desk”-työpisteenä, joissa työntekijöillä ei ole heille osoitettuja pysyviä työpisteitä.

Tarjoukseen sisältyvät runkojen värivaihtoehdot sekä erittäin suuri koristevalikoima, joista laminaattilevyelementit on valmistettu. Sen lisäksi, asiakkaillamme on erittäin laaja työpöytälevyjen koon valintamahdollisuus.

Smart Desk™-kokoelmaa täydentää ihanteellisesti varustelinja. Tarjoamme mm. rullalaatikostoja, kaappeja ja tietokoneen kannattimia.

Lataa tuotekortti

Katso tekniset yksityiskohdat ja viimeistelyvaihtoehdot. Luomme yksilöllisiä ratkaisuja tarjoamalla laajan materiaali- ja värivalikoiman.