TURKU™-LINJA UUDENAIKAINEN TOIMISTOKALUSTEJÄRJESTELMÄ

Ainutlaatuiset ja monia asettelumahdollisuuksia antavat toimistokalusteet.

Uudenaikaisen muodon ja teräselementtien yhdistelmä.
TURKU™-linja on ATEPAA®:n uusi toimistokalustekokoelma.

Monet mahdollisuudet työpisteen kalusteiden yhdistelyyn, runsas värivalikoima ja poikkeuksellinen muoto ovat vain muutamia uuden TURKU™-linjan monista eduista. Suunnitellessamme uutta linjaamme halusimme luoda kalusteita, joita käytettäisiin suurissa maisemakonttoreissa sekä myös pienissä ja viihtyisissä työympäristöissä.

Kokoelma koostuu peruselementeistä, kuten työntekijöiden työpöydät, asiakirjakaapit, henkilökohtaiset rullalaatikostot sekä uudenaikaiset lokerikkokaapit. Sen lisäksi olemme täydentäneet koko linjan tyylikkäillä tilanjakoelementeillä ja aseteltavilla istuimilla.

ATEPAA® on tuottaja, joka antaa hienoja mahdollisuuksia mukauttaa tuotantoa odotuksiin. Ota yhteyttä, tutustuamme mielellään projektiin   Yhteystiedot

Luomme ratkaisuja, jotka on räätälöity sisustukseen ottaen huomioon olemassa oleva tai suunniteltu järjestely. Suunnitteluosastomme säätää saatavilla olevia kiintoaineita täydentämällä niitä usein luovilla ja yksilöllisillä elementeillä, antaen siten huoneille ainutlaatuisen luonteen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest